La primera entrega del manga Shonen de One Piece en catalán.

15,26 

One Piece nº 01 és un manga shonen en català que narra les peripècies de Ruffy per convertir-se en el rei dels pirates i aconseguir el One Piece. Després d’ingerir la fruita del diable, Ruffy adquireix un cos que s’estira com si fos de goma, però perd la capacitat de nedar de per vida. El llibre té 592 pàgines i es recomana per a edats a partir de 8 anys.

Más información sobre La primera entrega del manga Shonen de One Piece en catalán.

One Piece nº 01 (català) (Manga Shonen) és una fantàstica lectura per a tots els fans de la sèrie d’animació. Planeta Cómic ha fet una tasca excel·lent al traduir-ho al català per a que més gent pugui gaudir d’aquesta història emocionant.

Aquest manga shonen està plé de personatges pirates i aventures emocionants. La trama es centra en el somni del protagonista, Ruffy, de convertir-se en el rei dels pirates, i la recerca del One Piece, el tresor mític deixat per Gold Roger. Això el porta a tenir molts enfrontaments perillosos i a conèixer nombrosos personatges interessants i estranys.

El dibuix a l’estil manga és espectacular i capta perfectament l’essència dels personatges i el món on vivien. També destaca la narrativa, que està plena d’humor i emoció, i que manté al lector enganxat des del començament fins al final.

A més, aquest manga està orientat a nens i destaca per la seva capacitat per transmetre valors humans positius i fer que el públic juvenil s’identifiqui amb els personatges. Sense cap dubte, One Piece nº 01 (català) (Manga Shonen) és una lectura imprescindible per a tots els fans del gènere.

Más libros de la misma categoría